075-6227 300
Zonnelaan 2, 1561 ES Krommenie

Mensendieck krommenie

zorg voor bewegen

  1. /
  2. Praktische informatie

Praktische informatie

U kunt op twee manieren bij de oefentherapie Mensendieck terecht komen: U heeft een verwijzing van uw huisarts of specialist gekregen. De eerste afspraak bestaat dan uit een anamnese en een onderzoek.

  1. U heeft geen verwijzing en komt op uw eigen initiatief. De eerste afspraak bestaat dan uit een screening van 10 minuten, waarin wordt bepaald of uw klachten behandeld kunnen worden door de oefentherapeut Mensendieck of dat uw klachten gezien moeten worden door uw huisarts.
  2. Een behandeling duurt 30 minuten. Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de duur en ernst van uw klachten en de mate waarin u actief bezig bent met de adviezen, correcties en oefeningen die u van de oefentherapeut mee krijgt.

U dient bij verhindering afspraken minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Doet u dit niet, dan wordt het NO-SHOW tarief bij u in rekening gebracht. Dit is 75 % van het tarief en kan niet worden vergoed bij uw zorgverzekeraar. Dit om de therapeut tegemoet te komen in de gereserveerde tijd, wat u terug kunt vinden in de betalingsvoorwaarden van de VvOCM. U dient telefonisch af te berichten. Een bericht op het antwoordapparaat volstaat.

searchmap-markerphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram